Eftersøgninger

Missing People

"Vi vender hver en sten"

Din hjælp kan gøre en forskel - hjælp os med at finde disse efterlyste personer. Deres familier savner dem.

______________________________________________________________________________________________________________

I dag har de første Indsats ATV'er gennemført kurset regler og retningslinjer, og er nu klar til at bidrage på søgninger 👍


Stort tillykke til jer alle 🇩🇰🇩🇰️ Og velkommen i Missing People.


Tak til DSB i Århus for lån af lokale.


Har du også lyst til at blive en del af Indsats ATV'er ? Skriv til os i PB
Næste kursus er den 24.08.19 på Sjælland.Missing People har pr 01.06.2019 skrevet samarbejdsaftale med dronepilot fra Holck-Photo.dk, Morten Holck.


Med aftalen har vi en større mulighed for hurtigt og effektivt at afsøge åbne landskaber efter en savnet person.👍


Velkommen til

http://www.holck-photo.dk/
http://dronephoto.dk/Frivillig forening:


Missing People

c/o Vivian Winther Eriksen

CVR: 37865737

Bank:

Sparekassen Kronjylland

Reg: 9323

Konto: 0011227287

MobilePay: 41065


Vagttelefon døgnet rundt:

71 74 76 76

41065

Opdateret 21.07.2019

 

 


Tirsdag d.09.04.2019 havde Missing People besøg af EU delegationen fra projekt LOST, med repræsentanter fra 6 lande.

Danmark er det eneste af de lande som deltager i projektet som fysisk laver eftersøgninger og som uddanner deres indsatsmedlemmer.

Missing People lavede en fiktiv eftersøgning ved Egå Engsø i Århus hvor både droneenheden og indsatshundende blev indsat. Vi ville vise hvordan vores indsatsteam arbejder under vores søgninger, samt det ansvar, overblik og nærvær det kræves af indsatsstyrken at håndtere disse søgninger, som gør så stor en forskel.

1000 tak til det fantastiske team som planlagde dagen, indsatsstyrken som håndterede søgningen og gjorde et pragtfuldt stykke arbejde og ikke mindst tak til de søde som kom med kaffe, sandwich og kage.samt til de "fiktive" pårørende, som spillede så overbeviste at tårene mange gange kom tæt på.

Vores gæster havde en god og lærerig dag.

Missing People

https://lost.team/da/#!/project

https://www.tv2ostjylland.dk/…/forsvundne-demente-et-stort-…

NYT

_______________________________________________________________________________________________________________

Missing People vender hver en sten for de pårørende !


”Sent fredag aften får du et opkald fra din far. Din mor er gået fra sit hjem i formiddags og er endnu ikke kommet tilbage. Din mor er stærkt dement og har ofte svært ved at finde rundt og ikke mindst – finde hjem.

Panikken breder sig i den lille familie – hvor er hun gået hen? Er der sket hende noget? Og hvor skal vi lede efter hende?”


”Et andet sted i Danmark sidder en anden familie og er ligeledes dybt bekymrede. Deres søn er af lægen blevet diagnosticeret med en depression. Han har flere gang talt om, at det ville være nemmere, hvis han ikke var her længere, og at livet ikke var værd at leve. Nu er han gået hjemmefra midt om natten. Ingen besked nogen steder. Mobil, penge og pas har han efterladt. De er dybt bekymrede for, at han vil gøre alvor af sine tanker.”


Disse situationer oplever rigtig mange mennesker hver eneste dag i Danmark! Familiemedlemmer der af den ene eller anden grund enten selv vælger at forsvinde, eller ikke kommer hjem som forventet.


Hver dag sidder familier tilbage med frustration, angst, magtesløshed og manglende overskud til at finde det savnede familiemedlem.

 

Politiet gør alt, hvad de kan for at hjælpe – men de har begrænsede muligheder, da de ligesom mange andre offentlige instanser er skåret ind til benet ressourcemæssigt.

 

Så når politiet har stoppet deres eftersøgning, når familierne sidder tilbage uden nogen til at hjælpe sig – så er det at Missing People og DU kan gøre en forskel.