Missing People Indsatshunde

Frivillig forening:


Missing People

c/o Vivian Winther Eriksen

CVR: 37865737

Bank:

Sparekassen Kronjylland

Reg: 9323

Konto: 0011227287

MobilePay: 41065


Vagttelefon døgnet rundt:

71 74 76 76

41065

Missing People

"Vi vender hver en sten"

Opdateret 13.04.2019

Missing People Indsatshunde


 

Missing People Indsatshunde assisterer Missing People på eftersøgninger af savnede personer.

 

Disse hunde er til dagligt familiehunde, som er specieltrænet til at søge efter savnede personer, både levende og afdøde.

Missing People gør brug af alle hunderacer. Det vigtigste er, at hunden har en fremdrift og lysten til at arbejde, samt er venlig i forhold til mennesker, er rolig og kan arbejde samme med andre hunde.

 

Hundeførerne i Missing People Indsatshunde er, ligesom resten af foreningens medlemmer, 100 % frivillige. Dvs. at der ikke bliver givet vederlag til kørsel, tøj og andre udgifter, der måtte komme i forbindelse med træning og arbejdet for Missing People.

 

Hundeførerne træner deres hunde, både privat og i klubber, rundt omkring i Danmark, men en del af deres træning, er målrettet eftersøgninger for Missing People. 

Før man kan indgå i Indsatshunde-gruppen og bruges på en eftersøgning, skal både hund og fører gennem en certificering, som er godkendt af Missing People.

Der er mulighed for at mødes med andre hundeførere og træne sammen.

 

Hundeførerne arbejder, ligesom alle i Missing People, under de gældende retningslinjer fra Missing People, Rigspolitiet og andre myndigheder.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere og har du lyst til at være med til, at gøre en forskel for familier til savnede i Danmark, så er du meget velkommen til at kontakte os, og fortælle lidt om dig selv og din hund.

 

Kontakt: Indsatshunde@missing-people.dk