Frivillige

Missing People

"Vi vender hver en sten"

Frivillige

Der er mange måder du kan hjælpe os i vores arbejde i Missing People – så alle kan være med!


Indsatsgruppe


På enhver eftersøgning er der en indsatsgruppe som står for al koordinering, planlægning og udførelse af eftersøgningen. En indsatsgruppe består i langt de fleste tilfælde af 4 personer. Alle personer I gruppen vil være uddannede til at varetage alle funktionerne, men man ved altid, hvilken rolle man har i den pågældende eftersøgning.


For at være i indsatsgruppen kræver det en medlemsbetaling på 300 kr. om året (2018). For det indbetalte beløb får man uddannelsen som indsatsgruppemedlem, ID-kort efter endt uddannelse og muligheden for at påvirke arbejdet i organisationen med sin stemme ved generalforsamlingen, samt evt. stille op til bestyrelsesposter, hvis man ønsker det.


Du kan melde sig som indsatsgruppemedlem på tilmeldingsformularen eller ringe til bogholderiet på tlf. 71747676.


Vi gør opmærksom på, at alle medlemmer af indsatsgruppen skal fremvise straffe- og børneattest før de kan deltage i indsatsgruppens arbejde.

Støttemedlem


Et støttemedlem er en der ønsker at støtte organisationen ved et medlemskab, og til gengæld får muligheden for at påvirke arbejdet i organisationen med sin stemme ved generalforsamlingen, samt evt. stille op til bestyrelsesposter, hvis man ønsker det.


Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året (2018) og man får fremsendt sit medlemsnummer når indbetalingen er registreret hos kasseren.


Du kan melde sig som støttemedlem på tilmeldingsformularen her eller ringe til bogholderiet tlf. 71747676
Frivillig søger


Vi har brug for rigtig mange frivillige søgere! De frivillige søgere er de som er ude i marken og efter instruks fra indsatsgruppen, afsøger de aftalte områder og melder tilbage til indsatsgruppen, som hele tiden vurderer på baggrund af de informationer de får ind, hvor de frivillige skal hen næste gang.


Det eneste det kræver for at være frivillig søger er, at man er fyldt 18 år og er fysisk og psykisk velfungerende.
Frivillig forening:


Missing People

c/o Vivian Winther Eriksen

CVR: 37865737

Bank:

Sparekassen Kronjylland

Reg: 9323

Konto: 0011227287

MobilePay: 41065


Vagttelefon døgnet rundt:

71 74 76 76

41065

Opdateret 13.01.2020