Nyheder

Missing People

"Vi vender hver en sten"


Glædelig 1. dec.

Her kommer nu indbydelsen til generalforsamlingen 2020


På bestyrelsens vegne

Vivian Winther Eriksen

Formand

Nyheder


Her vil vi bringe nyheder og informationer.

Støt Missing People, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Missing People, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte organisationen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores organisation med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får organisationen en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Missing People nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til Missing People med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til Missing People. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du organisationen med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mia Schødt på fundraising@missing-people.dk.

Generalforsamling 2019

Vi havde den 2-2-2019 generalforsamling i Nyborg, vi var 32 personer. Der blev skiftet ud i bestyrelsen, og den nye bestyrelsen glæder sig til at komme igang med 2019.

Vi har i dag modtaget 50 veste i donation fra DAHETRA i Århus.

Vi er så dybt taknemlige , af hjertet TAK <3


Det betyder så meget at vi kan klæde vores frivillige søger på, så både sikkerheden og retningslinjerne med myndighederne bliver overholdt.


Venlig hilsen Missing People


Hjemmeside link

https://www.dahetra.dk/

Missing People har pr 15.01.2019 skrevet samarbejdsaftale med Luftdrone.dk ved Rene Langborg Andersen.

Med aftalen har vi en større mulighed for hurtigt og effektivt at afsøge åbne landskaber efter en savnet person.👍


Velkommen til Luftdrone.dk


Så er det, ved at være tid for betaling af kontingent for 2019.

De bliver sendt ud i dag, dem som har betalt har jeg registreret, men rent systemmæssig sender jeg ud til alle.

Dem som har betalt i December, har betalt for 2019.

Husk at se i spamfiltret, hvis opkrævningen ikke er i indbakken.

Kontingentet skal være betalt seneste den 25 januar.

Husk man skal have betalt, for at kan deltage og have stemme ret på Generalforsamlingen.

Alle spørgsmål omkring kontigent kan sendes på til mig.


Med venlig hilsen

Kassere Thomas Bak Christensen

mail thomas@missing-people.dk


Invitation til Generalforsamling 2019

24. Dec 2018

23. Dec

Vi kan i dag offentliggøre at vi pr. 1. Jan 2019 , har lavet samarbejdsaftale med FIKK i Sverige.

https://www.facebook.com/fikksweden/

Så blev det den 24. december.


Mange ting er sket i Missing People i 2018, vi har virkelig mærket den store opbakning og støtte til vores arbejde og forening. Det siger vi selvfølgelig 1000 tak for <3


SOSU Østjylland og Rigspolitiet åbnede en helt ny verden for os i 2018, vi blev inviteret med i EU projektet LOST, hvor vi har fået lov at bidrage med alt vores uddannelses materiale, så andre lande også kan undervise efter vores model. Det har forgået i Spanien og i Italien og til april er det Danmark som er værtsland ved den sidste konference inden afslutningen i efteråret 2019.


Vores indsatsmedlemmer og samarbejdspartnere  har løbet hurtigt i år, vi har haft 52 savnede, samt 46 søgninger. Min STØRSTE respekt og TAK til jer fantastiske indsatsmedlemmer, samarbejdspartnere og jeres bagland, vi ved vi har brugt meget af jeres tid i år <3


Man siger, at julen er hjertens og glædens tid. Men julen kan også være sorgens tid. For højtider og mærkedage kan for nogle være hårde at komme igennem og kan minde os om, at livet ikke altid er fantastisk. Det ved vi desværre er ramt mange af de familier som vi har været i kontakt med i 2018.

Situationer, som vender op og ned på ens tilværelse, kan blive altoverskyggende og tage glæden fra en. Og uanset hvilken sorg man bærer på, vil man have den med sig resten af livet – og den skal man lære at leve med. Men jeg tror på at selv i den mørkeste stund, er det muligt at kunne finde ét lyspunkt i livet.

Normalt ville det være mest nærliggende at bruge julen som anledning til at skrive om al den varme og nærvær, den skaber omkring i de danske stuer. Men for nogle er virkeligheden en anden. Derfor skal vi huske at række ud til dem, der har det svært - ikke blot i disse højtider, men hver dag. Og vi skal huske at nyde hvert sekund af livet med dem, vi holder af. Lad os ikke vente til højtider og mærkedage med at skabe minder sammen. Lad os gøre det hver dag. For ingen af os ved, hvornår det slutter. Men én ting er sikkert, at de minder vi skaber sammen, kan ingen nogensinde tage fra os.


Vores fantastiske fundraiser udvalg har fået 2 store flotte donationer til foreningen, fra Codan fonden samt Hartmann fonden. Vi har også modtaget mange donationer fra privat, af hjertet 1000 TAK.


Bestyrelsen måtte desværre tag afsked med vores næstformand, som valgte at stoppe af personlige årsager, det har vi selvfølgelig respekteret, og vil sige ham 1000 tak for alt den tid og de kræfter han har lagt i foreningen <3 Bestyrelsen har kaldt suppleanten ind til at varetage hans opgaver indtil generalforsamlingen i feb. 2019.


Som mange af jer nok kunne se offentliggjorde vi i går at vi har skrevet samarbejdsaftale med FIKK i Sverige, det har vi gjort fordi vi oplever at det kan være frustrerende for pårørende i et andet land, at den pårørendekontakt som passer på de pårørende ikke taler deres sprog. Det har vi løst på denne gode måde, og ser frem til et godt samarbejde.


En ny ting vi kan løfte sløret for i 2019 er en hunde enhed direkte under Missing People, det kommer ikke til at påvirke vores samarbejde med vores eksterne hundegruppe MP SAR DOGS, men det kommer der opslag om i det nye år.


Til sidst vil vi ønske jer alle en glædelig jul , samt et godt nytår. Og endnu en gang tak til jer alle, som deler og trofast møder op når vi kalder ind til søgninger, UDEN jer ingen Missing People.


På bestyrelsens vegne

Formand

Vivian Winther Eriksen

Dec. 2018


Vi er dybt taknemlige for de 2 store flotte donationer fra Codan Fonden samt Hartmann Fonden.

2. maj 2018

Vi er glade for at kunne informere om at El Pers Skovmaskineservice i dag har sponsoreret 50stk gule veste med tryk på til vores søgere. Tusind Tak.

9. feb 2018

Efter generalforsamlingen har vi fået et nyt medlem i bestyrelsen.

Velkommen til Heidi Pedersen


Vi har desværre også fået en ny efterlysning, se under "Efterlysninger"

4. feb 2018

Så er referatet klar efter vores generalforsamling 3/2-2018 i Farum

31. dec 2017

Her er invitationen til Generalforsamlingen 2018.

Håber at se så mange af jer som muligt.

Husk at melde tilbage, både hvis I kommer, men også hvis I ikke kommer.

Hilsen Bestyrelsen

Kære Alle.


2018 banker på døren med hastigt skridt, og vi ønsker at alle kommer godt ind i det nye år om få timer.


Foreningen vokser stille og roligt .

Vi har gennemført uddannelse i Jylland og på Sjælland så de første 18 indsatsmedlemmer er klar til at hjælpe og tag hånd om pårørende.

Vi har haft mange sager i år, nogle pårørende fik hurtig vished, andre måtte desværre igennem et langt og slidsomt forløb, de vil alle være i vores tanker, når vi træder ind i 2018.

Pt. har vi 2 familier som lever i en frygtelig uvished, fyldt med frustrationer og frygt, men vi gør alt hvad vi formår for at de kan få deres kære hjem.

 

Vi har i 2017 lavet samarbejde med Offerrådgivningen i Danmark, hvilket vi er rigtig glade for, her kan vi sikre at både pårørende og vores frivillige søgere kan få hjælp og støtte i forbindelse med vores søgninger.

Vi har i dag også lavet samarbejdsaftale med Drone-piloten.dk / Jesper Vivet. En aftale, som gør at vi kan få mulighed for en effektiv søgning af større områder, hvilket betyder rigtig meget for os.


TAK til alle i fantastiske søger som stiller op gang på gang, samt alle jer som følger og deler vores opslag. vi var intet uden jer. Alle vores dejlige støttemedlemmer, samt vores sponsore, som er en stor grund til at vi er i stand til at uddanne vores indsatsmedlemmer, en ting vi vægter meget meget højt.

TAK til vores ukuelige indsatsmedlemmer som gang på gang springer og smider hvad de har i hænderne for at hjælpe , det kræver et godt netværk og et forstående bagland.


Vi ved at der kommer nye og krævende opgaver i 2018 , men vi er klar til opgaverne .

Vi skal også have 2 nye hold indsatsmedlemmer uddannet, så vi kan hjælpe endnu flere som ønsker vores hjælp.


Vores 2018 starter med søgning i Fjerritslev/Nordjylland den 6. og 7. januar 2018. med et stort ønske om at give en familie vished.


Missing People ønsker alle et godt nytår, og alt godt i 2018.


På Bestyrelsens vegne

Formand

Vivian Winther Eriksen.

11. dec 2017

05. nov 2017

HURRA, vi fylder 1 år i dag og det skal fejres.

Gå ind på siden "1års fødselsdag" og se hvad vi har lavet til jer.

17. okt 2017

Så har vi haft endnu et hold på indsatslederuddannelse

15. jul 2017

Så er det endelig lykkedes at få MobilePay i vores forening.

Nummeret der kan indbetales på er 41065

27. jun 2017

Der er nu mulighed for at donere et kontantbeløb til vores arbejde. Alle beløb vil selvfølgelig fremgå at regnskabet. Donationen går til udstyr og uddannelse.

1. maj 2017

Vi har fået fremstillet streamere til bilen. Se nyt menu punkt "Shop"

25. april 2017

Michael Madsen har desværre meddelt at han af helbredsmæssige årsager trækker sig fra bestyrelsen.

Vi vil gerne ønske Michael god bedring og takke for dit arbejde i bestyrelsen.

Samtidig kan vi meddele at vi har indkaldt Janne Bisgaard som nyt bestyrelsesmedlem, velkommen til Janne.

24. april 2017

Så har vi fået uddannet det første hold Indsats teams. Se i menu'en under "Indsats-teams

19. april 2017

Vi har lavet en ny side her på hjemmesiden der hedder FAQ eller på dansk Ofte-stillede-spørgsmål.

Her kan I få yderligere oplysninger om hvem vi er og hvordan vi arbejder.

Har I spørgsmål eller kommentarer til det, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

8. marts 2017

VVSvarehuset.dk har valgt at støtte vores arbejde med et kontant sponsorat.

Tusind tak for det, vi har virkelig brug for dem til uddannelse af indsats teams.

8. marts 2017

Så er referatet fra generalforsamlingen 12. februar 2017 klar.

Tusind tak til Ulla og hendes hjælpere, både for husly og forplejning.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

7. marts 2017

Så har vi fået vores værdigrundlag færdigt.

Se under "Bestyrelse"

4. marts 2017

SWIPP udgår som betalingsmåde, derfor har vi slettet den.

Vi arbejder på at få MobilePay og melder ud når det er sat op.

26. februar 2017

Så er sponsorater langsomt på vej ind, tusind tak for det.

Vi har oprettet en side hvor deres navne/logoer kommer på. Se Link

Kontante sponsorater vil selvfølgelig fremgå af regnskabet.

23. januar 2017

Missing People søger Certificerede Dronepiloter i hele landet.

Vi har i Missing People oprettet en Drone-enhed, der kan tilkaldes hvis der bliver brug for eftersøgninger fra luften.

Til det søger vi Certificerede Dronepiloter i hele Danmark.

Har du lyst til at gøre en forskel - Så det måske dig vi mangler i vores nye drone-enhed.

Alt arbejde der omhandler Missing People er 100% frivilligt og ulønnet.

Vil du være en del af enheden kan du kontakte leder af Drone-enheden

ved Janne  Mail: janne@missing-people.dk


21. januar 2017

Så er det tid til den første ordinære generalforsamling 2017.

Vi synes selv vi er kommet rigtig langt, og glæder os til at hilse på jer alle sammen.

Invitation til Generalforsamling 2017

28. december 2016

Vi har været så heldige at vi har fået et par sponsorater, der hjælper os med det administrative i vores forening.


1) Foreningsadministrator.dk har væres så flinke at stille deres program til rådighed, hvor vi kan administrere vores regnskab samt medlemsregisteret. Programmet er godkendt af SKAT.

Sponsoratet består af gratis oprettelse (1.250,-), gratis brug af programmet i hele 2017 (1.000,-) og herefter 50% på efterfølgende år (500,-)


2) Firmafon.dk har sponsoreret fri telefon med omstillingsbord. Sponsoratet består af oprettelse (1.000,-), guldnummer (599,-) samt gratis telefoni i fremtiden.


22. december 2016

Så er der kommet billede af vores nye kasserer. Velkommen til Thomas.

Vi har fået nyt logo !

Nyt vagttelefonnummer 71747676

4. december 2016

Efterlysning af Lars Hjulmand fra Randers

2. december 2016

Så har vi holdt endnu et bestyrelsesmøde. En af opgaverne var at få startet arbejdet i de udvalg vi ønsker. Herunder er udvalgene med de medlemmer, der er i dem.


1. Fundraising (Søge om midler hos private og firmaer)

Janne Bisgaard, Poul Christensen og Claus Farfar Harries.

Der er aftalt møde midt i december.


2. Branding (Hvem er vi)

Trine Nobel, Bettina Schjølie, Saga Veibel og Lars Jensen.

Første møde afholdes 13. december 2016


3. Uddannelse

Vivian Winther Eriksen, Thomas Bak Christensen, Henrik Bach Moesgaard, Klaus Eriksen og Sus Ellen Al-Towaiji.

Arbejdet har stået på et godt stykke tid og fortsætter med forberedelserne til uddannelses weekenderne.


4. Pårørende

Sus Ellen Al-Towaiji, René Rud Mikkelsen samt flere pårørende.

Gruppen på Facebook er etableret og arbejdet er allerede i gang.


Herudover har vi nedsat en gruppe til forbedring af designet på vores hjemmeside og Facebook grupper, bestående af Michael Madsen, Lars Jensen. Herudover har vi lavet aftale med Pia Ejsing om at hjælpe med opdateringer i fremtiden.


Bestyrelsen arbejder videre på at få defineret vores værdigrundlag og målsætning.

Mere om det senere.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen

6. november 2016

I går lørdag d. 5/11-2016 havde vi vores stiftende generalforsamling. Dejligt at få det vi har arbejdet på de sidste 5-6 måneder sat i drift. Vedtægter og den nye bestyrelse kan ses under "Bestyrelse". En af de næste dage vil bestyrelsen sætte sig sammen og få sat arbejdet i gang.

12. oktober 2016

Så er vi i gang med valget til den kommende bestyrelse. 6 personer har stillet op og der skal bruge 5stk.

I kan stadig nå at blive medlem og være med til at stemme på hvem der skal sidde i bestyrelsen. Klik på "Frivillige" og meld jer ind, vi har virkelig brug for jer.

1. oktober 2016

Vi har fået nyt vagtnummer 9392 2059.

Samtidig er det med glæde vi kan meddele at man nu kan anvende Swipp ved indbetalinger til foreningen

1. oktober 2016

Hej Medlemmer


Her er tidsplanen for hvad der skal foregå inden selve generalforsamlingen.


1. Senest 10. oktober skal dem der ønsker at stille op til valget til bestyrelsen have sendt en beskrivelse af hvem man er (inklusiv billede), samt hvad man kan bidrage med i en bestyrelse.

Det skal sendes til lars@missing-people.dk


2. Den 11. oktober vil et dokument med alle der stiller op blive lagt på Facebook sammen med vores forslag til vedtægter samt dagsordenen til generalforsamlingen.


3. Senest 28. oktober skal alle der IKKE kommer til generalforsamlingen have stemt på de 5 man ønsker i bestyrelsen.

Afstemningen foregår ved at man sender en mail til bestyrelse@missing-poeple.dk hvor man angiver medlemsnummer samt navnene på de 5 man ønsker i bestyrelsen.

Denne email SKAL komme fra den mail I har oplyst til os da I meldte jer ind. På generalforsamlingen vil disse stemmer blive talt op sammen med dem der afgives på generalforsamlingen


4. Senest 28. oktober skal man også være kommet med eventuelle kommentarer til vedtægterne. I kan enten sende dem til bestyrelse@missing-people.dk eller komme med dem i Facebook gruppen.

Disse kommentarer vil så blive lagt frem på generalforsamlingen, så må dem der møder op tage stilling til dem.


5. Senest 1. november skal man være tilmeldt hvis man kommer til generalforsamlingen. Dette skal foregå i begivenheden, der er i Facebook gruppen. Eller på mail til bestyrelse@missing-people.dk


Dette er den eneste måde det kan foregå på, hvor så mange som muligt får indflydelse.

Vi ved godt at vi har et par medlemmer, der ikke bruger Facebook, I vil modtage materialet på mail.


Med venlig hilsen

Den midlertidige bestyrelse

22. august 2016

Det er med stor glæde at vi nu kan meddele at vi er kommet så langt at vi kan annoncere vores stiftende generalforsamling.

Vi vil samtidig også opfordre så mange af jer som muligt at melde jer ind i Missing People, for på den måde at få indsigt og indflydelse på hvilken vej vi skal udvikle os. Se dokumentet.

22. august 2016

Så har vi fået en ny sag ind, se under Efterlysninger

11. august 2016

Det er ikke fordi vi er gået i stå med udviklingen og klargøringen til den stiftende generalforsamling.

Lige nu kræver eftersøgningen af Emilie Meng mange kræfter.

Vi håber snart hun bliver fundet, så vi kan komme videre med foreningens udvikling.

Her på hjemmesiden har vi nu oprettet en side med de aktuelle efterlysninger.

27. juni 2016

Så er der mulighed for at blive medlem af Missing People, så man kan få indflydelse på den stiftende generalforsamling.

Vi har fået oprettet et nyt vagttelefon nummer 8161 1912

17. juni 2016

Vi har i dag haft et rigtig positivt møde med Rigspolitiet, de VIL os gerne !

I nær fremtid vil vi modtage retningslinjerne, vi så vil få indkorporeret i vedtægter, arbejdsgange og uddannelses materialet

14. juni 2016

Der arbejdes på højtryk i øjeblikket på at få vores forslag til vedtægter færdig.

Fredag d. 17. juni 2016 har vi aftalt et møde med Politiet om de retningslinjer vi selvfølgelig skal følge.

Disse retningslinjer skal afspejles i vores forslag til vedtægter og arbejdsgange.

Lørdag d. 25. juni 2016 har vi et fælles bestyrelsesmøde på Fyn, hvor vi forhåbentlig får mange af vores udeståender på plads.

Arbejdet skrider fremad, mange ting er afhængig af andre, men vi kan se lyset i enden af tunnelen, så vi melder formentlig snart en dato ud for den stiftende generalforsamling.

31. maj 2016

Vi har nu eksisteret i godt en uge og er godt i gang med at få organisationen på plads, vi har afholdt 2 bestyrelsesmøder hvor vi har sat de mest nødvendige ting i gang. Her tænker vi på vedtægter, oprettet kontakter til diverse instanser samt begyndt at få etableret uddannelsesplaner.

Mange flere ting er sat i værk, mere om det senere.

22. maj 2016

Missing People


Da ledelsen af Missing People Denmark har valgt at lukke organisationen ned i Danmark, er vi nogle der ønsker at starte det op igen. Vi mener at Missing People kan blive en vigtig aktør i Danmark, der kan være med til at skabe vished for de pårørende til de forsvundne.


Vi ved godt det kræver et kæmpe arbejde at starte dette op, men det er vi villige til at udføre.


Vi ved godt at tilliden er på et lavt niveau lige nu, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opbygge denne tillid, der er så vigtig i denne slags arbejde. En af måderne vi vil skabe denne tillid på er at spille med åbne kort, dels om foreningens vedtægter, men også om strategi og regnskab.


Vi har tænkt at starte dette op ved meget hurtigt at danne en midlertidig bestyrelse, med medlemmer fordelt over hele landet. Denne bestyrelse skal så bruge 3-4 måneder på at udarbejde strategi, vedtægter og retningslinjer.


Arbejdet vil blive synliggjort på vores hjemmeside, så alle kan følge med i hvordan det skrider frem.


Vi vil ligeledes oprette en side på Facebook, hvor man kan følge med.


I denne periode vil der også skabes kontakt til kommende samarbejdspartnere. Alt og alle kan komme i spil, vi starter på en frisk og vi vil lade alle døre stå åben.


Når den midlertidige bestyrelses arbejde er færdig, vil der blive indkaldt til en stiftende generalforsamling hvor alle medlemmer kan stille op og stemme.


Vi ved godt at det er et kæmpe arbejde vi skal igennem og vi håber på jeres opbakning samt at I bærer over med os i starten.


Med venlig hilsen


Vivian Winther Eriksen

Mia Schødt

Henrik Bach Moesgaard

Lars Jensen

Sus Ellen Al-Towaiji


Frivillig forening:


Missing People

c/o Vivian Winther Eriksen

CVR: 37865737

Bank:

Sparekassen Kronjylland

Reg: 9323

Konto: 0011227287

MobilePay: 41065


Vagttelefon døgnet rundt:

71 74 76 76

41065

Opdateret 13.01.2020