Om os

Missing People

"Vi vender hver en sten"

Vi har brug for dig, så vi kan vende hver en sten

Missing People er et tilbud til de pårørende af en savnet borger. Vi organiserer og iværksætter eftersøgninger af savnede borgere i hele Danmark, samt støtter op om de pårørende hele vejen igennem forløbet.


De seneste tal viser, at der forsvinder omkring 600 personer i Danmark om året.

På et eller andet tidspunkt rammer det en, vi kender. De fleste kommer heldigvis hurtigt hjem igen.  Det er den sidste lille del af de forsvundne, som ikke dukker op inden for kort tid, som vi deltager aktivt i at eftersøge.


Der kan være utrolig mange årsager, til at folk forsvinder, demens, depression, alkohol, hjerneskader, alderdom, børn fra børnehaver på udflugt eller unge på vej hjem fra byen.


Når et familiemedlem, en ven, en kollega eller en nabo forsvinder, berører det mange mennesker. Uvisheden ses ofte som det værste, og politiet har desværre ikke uanede ressourcer.

Det er her vi gør en forskel, for vi vender hver en sten for de pårørende og bliver ved. Missing People giver ikke så nemt op.


Missing People arbejder frivilligt og kan samle et indsatsteam på kort tid, samt samle frivillige søgere på alle tider af døgnet. Vi arbejder altid for de pårørende, der skal altid ligge en anmeldelse fra nærmeste pårørende samt accept fra politiet, før vi går ind i en sag.


Under vores eftersøgninger har vi mulighed for at få assistance fra Missing People Redningshunde og Missing People Drone enheden. Disse arbejder ligesom os altid under de gældende retningslinjer fra Rigspolitiet og andre myndigheder, samt vores værdigrundlag og retningslinjer.


Vi håber, at vi har fanget jeres interesse og at I ønsker at støtte op om vores arbejde. Dermed kan vi sammen skabe håb for de pårørende og gøre en forskel, ved at bringe deres kære hjem.   


Frivillig forening:


Missing People

c/o Vivian Winther Eriksen

CVR: 37865737

Bank:

Sparekassen Kronjylland

Reg: 9323

Konto: 0011227287

MobilePay: 41065


Vagttelefon døgnet rundt:

71 74 76 76

41065

Opdateret 13.01.2020

Missing People er en organisation der trådte i kraft lørdag d. 22. maj 2016.


Organisationen er båret 100% af frivillige kræfter, der alle ønsker at gøre en forskel for folk der har mistet en pårørende.


Vi er en helt ny organisation, der er starter helt fra bunden, og gennem hårdt arbejde skaber et solidt fundament, så vi kan udvikle os.


Vi har alle stor erfaring fra tidligere eftersøgninger, men vil helt klart komme til at trække på mange folk, der kan hjælpe os med opbygningen.


Mission:

Missing People skal være et naturlig valg af partner i eftersøgningen af savnede i Danmark.

At etablere efterlysninger og eftersøgninger af forsvundne personer, så vi kan give vished til de pårørende.

At organiserer og iværksætte eftersøgninger af savnede i alle dele af Danmark og altid efter myndighedernes og Rigspolitiets retningslinjer.


Vision:

At være en landsdækkende organisation, der besidder de kompetencer der skal til for at gøre en eftersøgning så effektiv som mulig.

80% af den danske befolkning, skal kende til os, så de ved, hvor og hvordan de kan komme i kontakt med os.

At have uddannede indsatsteams fordelt i hele landet.

At arbejde sammen med andre grupper, såsom hundeenhed, droneenhed og dykkerenhed.